Preklop navigacije

Imate vprašanje? Pišite na info@eterika.si

Moja košarica

Blog

 1. OTVORITEV TRGOVINE IN 3. ROJSTNI DAN

  Oktobra praznuje moja spletna trgovina Eterika.si 3. rojstni dan. Iz skromne ponudbe se je v treh letih oblikovala bogata kolekcija kozmetike in sestavin za izdelavo kozmetike. Ob tej priložnosti se bo hkrati odprla še fizična trgovina, kjer imam tudi ZERO WASTE poličko. To pomeni, da ustvarjalci domače kozmetike lahko kupite sestavine za izdelavo brez embalaže.
  Več
 2. MOJIH 5 NAJLJUBŠIH JESENSKIH ETERIČNIH OLJ

  Jeseni se poveča število prehladov zaradi temperaturnih sprememb. Da zmanjšamo obisk pri zdravniku ali v lekarni si lahko pomagamo z eteričnimi olji. Preveri, katerih 5 eteričnih olj pomaga meni pri zdravju in boljšemu počutju.
  Več
 3. BARVE ETERIČNIH OLJ IN ČAKRE

  Vse čakre so povezane, zato je pomembno, da so med seboj uravnotežene, da se energija lahko premika in spodbuja osebnostni in telesni razvoj. Če se energija pretaka na idealen način se počutimo dobro. Bolezen nastopi, če so organi slabše preskrbljeni, to pa se zgodi, ko energijski centri slabo presnavljajo energijo.
  Več
 4. REZULTATI NAGRADNE IGRE

  Je bila sreča na tvoji strani? Se boš razvajal/-a z izdelki Eterika.si? Preveri!
  Več
 5. SIVKA: UPORABA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

  Sivka ali lavanda je bila zelo priljubljena rastlina že v času starih Rimljanov. Uporabljali so jo za dišavne kopeli, saj so verjeli, da obnavlja kožo. Njeno ime najverjetneje izvira iz lastinske besede lavare, ki pomeni umivati.
  Več
 6. NAFTNI DERIVATI V (NARAVNI) KOZMETIKI

  V seznamu sestavin velikokrat lahko zasledimo naftne derivate. Največkrat so prisotni v kozmetiki za občutljivo kožo ali pa za nego dojenčkov in otrok. Veste, katere sestavine spadajo v to kategorijo? Poznate njihov učinek?
  Več
 7. KREME ZA HITREJŠO PORJAVITEV

  Prišel je čas, ko več časa preživimo na soncu, ki je močnejše. Zato je dobro, da pozornost namenimo tudi »sončni kozmetiki«, ki jo uporabljamo. Ker si velika večina želi čez poletje pridobiti lepo rjavo zagorelo polt, vedno več ljudi posega po pripravkih za hitrejšo porjavitev kože. V članku vam bom razložila mite in resnice o teh pripravkih.
  Več
 8. RAZPRŠILO PROTI KOMARJEM

  Ste komaj čakali tople in dolge poletne dni? S poletjem pridejo tudi tiste žuželke, ki nam pijejo kri. Majhne, a tako nadležne.
  Več
 9. UPORABA ETERIČNIH OLJ

  Eterična olja imajo lahko zelo dobre pozitivne učinke na telo, če jih znamo pravilno uporabljati. V primeru nepravilne uporabe pa lahko piride do negativnih posledic.
  Več
 10. ETERIČNA OLJA IN "SMRTONOSNE" OZNAKE

  Veste kaj pomenijo oznake na eteričnih oljih?
  Več