Kdo sem?

Sem Anja Vrhovec, ustanoviteljica Eterika.si. Ustvarjanje naravne kozmetike je moja strast, hobi in služba hkrati. Življenje je namreč prekratko, da ne bi počela, kar me najbolj veseli.

Ali veste, kaj pomeni nekaj delati z užitkom? 

Jaz vem! Moj dan je vedno prekratek in komaj čakam budilko, da se lahko ponovno posvetim izdelavi naravne kozmetike.

Ste vedeli, da sem ena prvih diplomiranih kozmetologinj v Sloveniji?

Na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani sem diplomirala z odliko ter pot nadaljevala na magisteriju. Ustvarjanje domače kozmetike je tako dobilo tehnološko nadgradnjo in izpopolnitev.

Kašen je moj namen, kaj je moje poslanstvo?

Moje poslanstvo je v prvi vrsti skrb za okolje in naravo.  Moje znanje temelji na uporabi sodobnega znanja kemije, farmacije in kozmetologije pri uporabi dobrin, ki jih ponuja narava. Če ne bomo mi poskrbeli za naravo, tudi ona ne bo za nas.

Na kakšen način skrbim za okolje in naravo?

V Eterika.si recikliram transportno embalažo, račune pa pošiljam preko elektronske pošte ali jih tiskam na recikliran papir.

Kakšen je moj načrt za prihodnost?

Moj načrt za prihodnost je ponovno polnjenje sestavin v povratno embalažo in s tem zmanjšanje količine odpadkov. V sklopu tega bom odprla t.i. »zero waste« trgovino s kozmetiko – trgovino brez odpadka. Trenutno pa lahko v fizični trgovinici na Čufarjevi ulici 3 v Domžalah že najdete zero-waste poličko 🙂

Vizitka podjetja

Anja Vrhovec s.p.
Čufarjeva ulica 3
1230 Domžale

E-mail: info@eterika.si
TRR: SI56 6100 0001 9641 004 (DELAVSKA HRANILNICA d.d.)
Davčna številka: 51611791

Anja Eterika v triglavskem narodnem parku