Kako naravno do zapeljive zagorele polti?

Poletni džem - vsebina

Pomladni meseci so idealen čas, da začnemo pravilno negovati svojo kožo ter jo pripravljati na vroče poletne dni. Že z vidika zdravja in pridobivanja D-vitamina je priporočljivo, da vsak 15 minut na dan preživimo na soncu, vendar pa je hkrati enako pomembno, da kožo ustrezno zaščitimo.

Že pomladno sonce je lahko precej močno, hkrati pa je idealna priložnost, da postopoma pridobivamo porjavelost kože, kar kasneje v poletnih mesecih varuje kožo pred opeklinami, dodaten bonus pa je seveda tudi njen čudovit in zapeljiv videz.

Odkar se ukvarjam z izdelavo naravne kozmetike, me vedno žene motivacija ustvariti kar največ naravnih izdelkov za nego kože, ki jih tudi sicer vsak dan uporabljam.

Pred leti sem si zaželela tudi naravno kremo za nego kože, porjavitev in zaščito pred soncem, ki je bila v preteklih sezonah več kot odlično sprejeta.

V izdelavo kreme sem vključila vse svoje znanje, saj sem jo želela narediti nekoliko drugačno od podobnih izdelkov na trgu.

Ali mi je to uspelo, boš morala preveriti sama tako, da jo preizkusiš, jaz pa ti v nadaljevanju razložim, zakaj sem tako prepričana v njeno učinkovitost.

Porjavitev brez pretiranega izpostavljanja soncu

Splošno znano dejstvo je, da je zmerno izpostavljanje soncu zelo priporočljivo in koristno za zdravje, vsekakor pa se je potrebno izogniti daljšemu času, preživetem na soncu, še posebej v kritičnem obdobju med 12. in 15. uro.

Po drugi strani si poleti mnogi želimo imeti čudovito, zagorelo polt, za katero je običajno potrebno ravno tisto, kar se vse bolj odsvetuje – dolgotrajno ležanje na soncu.

Sama na prvo mesto postavljam zdravje, zato sem dolgo časa iskala in razvijala posebno formulo, ki omogoča naravno pot do zapeljive in porjavele polti brez pretiranega izpostavljanja soncu.

Tako sem uspešno ustvarila naravno kremo za hitrejšo porjavitev Poletni džem, ki ti pomaga do čudovite polti ne glede na tvoj tip kože, in sicer brez pretiranega izpostavljanja sončnim žarkom, ko so najmočnejši in najbolj nevarni!

Z naravnimi sestavinami do čudovite polti

Skrivnost kreme Poletni džem se skriva v njenih premišljeno izbranih sestavinah, ki kožo nahranijo ter ji povrnejo zdrav videz. Uporabljaš jo lahko tudi kot negovalno kremo za po sončenju, saj vsebuje sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljeno zagorelost kože dlje časa.

Osnova kreme je naravno kakavovo maslo, ki spodbuja tvorbo kožnega pigmenta melanina ter hkrati nevtralizira škodljiv vpliv prostih radikalov, ki se tvorijo med sončenjem.

Pomembna sestavina je tudi korenčkovo olje, ki je bogato z beta-karotenom ter prav tako pospešuje tvorbo melanina, poleg tega pa tudi pripomore k ohranjanju naravne zagorelosti.

Nepogrešljivo je zagotovo olivno olje, saj je sestavljeno iz maščobnih kislin, ki so zelo podobne sestavi kislin v našem telesu. Nudi rahlo zaščito pred škodljivimi UV žarki in pripomore k ohranjanju zagorelosti dlje časa.

Zadnja ključna sestavina je karitejevo maslo, ki nudi zaščito ter kožo izdatno vlaži, nahrani in preprečuje njeno lupljenje.

Krema je popolnoma BREZ parabenov, naftnih derivatov (vazelin, tekoči parafin, …), silikonov ter barvil, zaradi česar ti zagotavlja popolnoma varno in zdravo nego tvoje kože.

Omamen vonj in nepremagljivi učinki

Najbolj vesela sem, ko dobim povratne informacije od uporabnic mojih izdelkov.

Za kremo Poletni džem pravijo, da omamno diši, je odlično mazljiva in se hitro vpije, zaradi česar ne pušča madežev na oblačilih. Sestavine zelo lepo negujejo kožo, tako da po sončenju ni izsušena in utrujena.

Tako kot mnoge zadovoljne uporabnice kreme boš tudi sama že po prvem nanosu opazila, da je tvoja koža po uporabi mehka in gladka, ten kože pa deluje naravno in sveže.

Razvajaj se in si privošči le najboljše! Kremo Poletni džem lahko naročiš tukaj >>>

1 thoughts on “Kako naravno do zapeljive zagorele polti?”

  1. Poletni džem je res nekaj enkratnega. Še sedaj po enem mesecu je koža lepo zagorela.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Scroll to Top