🔥 NORA AKCIJA 🔥 Vzameš 3, plačaš 2

Ponovno polnjenje balzama za lase

Balzam za lase in Zemlja

Omogočam vam ponovno polnjenje oz. REFILL vašega najljubšega balzama za lase!

22. aprila praznujemo dan Zemlje, ki nas opominja, da si moramo vsi prizadevati za trajnostno naravnan razvoj, zdravo okolje in življenjski slog, ki bo čim bolj prijazen našemu planetu.

Ker vizija Eterike.si teži k trajnosti in naravi prijaznim izdelkom sem se odločila, da v svojo ponudbo dodam možnost ponovnega polnjenja oz. REFILL-a balzama za lase.

Da tudi vas drage uporabnice razveselim in spodbudim k ekološki ozaveščenosti sem se odločila, da vam ponudim posebne ugodnosti:

  • Ob naročilu REFILL-a ti podarim 5,00€ (cena refilla je torej 17,90 €).
  • Ob naročilu REFILL-a ti podarim še brezplačno poštnino v vrednosti 3,90€.
  • SKUPAJ PRIHRANIŠ KAR 8,90€.

Kako poteka naročilo ponovnega polnjenja?

Pošlji mi email na [email protected] s svojimi podatki (ime, priimek, naslov) ter napiši kateri balzam si želiš ponovno napolniti.

Na email ti bom poslala predračun katerega moraš plačati preden mi pošlješ prazno embalažo.

Najkasneje do 10. v mesecu mi pošlji čisto prazno embalažo mojega balzama za lase na katero se podpiši z alkoholnim flomastrom. Opomba: pogoj za pošiljanje embalaže je plačilo predračuna.

Do 20. v mesecu ti vrnem napolnjen balzam za lase.

ZERO WASTE IZDELKI SO ŽE NA VOLJO!

Poleg posebne ugodnosti REFILL-a pa lahko že dalj časa v moji fizični trgovinci na Viru pri Domžalah kupite naslednje sestavine in izdelke na ZERO WASTE način:

Se ti zdi moja ideja všeč? Imaš kakšne predloge in ideje? Zapiši svoje mnenje v komentar ali pa mi piši na Facebook.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta spletna stran uporablja piškotke, da naredi vašo uporabniško izkušnjo boljšo. V skladu z novo direktivo o e-zasebnosti, vas moram prositi za soglasje o nastavitvah piškotkov. Več o uporabi piškotkov in varovanju osebnih podatkov si lahko preberete na strani piškotki in zasebnost.