Preklop navigacije

Imate vprašanje? Pišite na info@eterika.si

Moja košarica

Smreka

Tako nizko, kot 8,30 €
Na zalogi
SKU
115

INCI: Picea Abies Leaf Oil
Poreklo: Južna Koreja
Del rastline:
iglice
Pridelava:
destilacija
Vonj:
lesni, smolnat vonj
Uporaba: izboljša prekrvavitev, dvigne odpornost in preprečuje prehlade

Eterično olje smreke najdemo v izdelkih za masažo mišic in v izdelkih za boleče sklepe, saj izboljša prekrvavitev.
V aromaterapiji je priljubljeno, ker dvigne odpornost in preprečuje jesensko-zimske prehlade. Primerno je tudi za uporabo v stresnih situacijah.

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account