Preklop navigacije

Imate vprašanje? Pišite na info@eterika.si

Moja košarica

Sivka (lavandin)

Tako nizko, kot 6,20 €
Na zalogi
SKU
114

INCI (lavandin): Lavandula Hybrida Oil
Poreklo: Francija
Del rastline:
cvet
Pridelava:
destilacija
Vonj:
svež, cvetličen
Uporaba: preprečuje pokanje kože, blaži vnetja, celi izpiščaje, celjenje brazgotin, repelent

Eterično olje sivke je v kozmetiki vsestransko uporabno. Uporaba eteričnega olja sivke preprečuje pokanje kože in zdravi manjša kožna vnetja, pomaga pri lajšanju srbenja kože in je nadvse primerna tudi za celjenje izpuščajev. Pomaga tudi pri manjših opeklinah ter celjenju brazgotin. Deluje tudi kot repelent, saj odganja mrčes ter lajša bolečino in rdečino ob pikih insektov. Lavandin ima močnejše antiseptično delovanje od prave sivke.
V aromaterapiji prava sivka pomirja ter izboljšuje spanec, medtem ko vas bo lavandin predramil.

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account